منوی گیلانی کا
اکانت لاگین سبد سرچ

Product






خرید چای گیلان

مراحل تو لید چای سیاه دستی

ابتدا برگ چای رو با دست می چینن و میذارن به مدت چند ساعث تا پلاسیده بشه. عمل پلاس برگ باعث میشه آنزیم های درون برگ آزاد بشه. بعد برگ رو داخل سینی چوبی بزرگی که مخصوص همین کار هست به اسم لاک می ریزن و با دست مالش میدن تا برگ ها له بشه و به اصطلاح خود چای کارها، کف بیاره. یعنی وقتی برگ ها رو تو دستتون فشار بدین، شروع به کف کردن کنه. با دست له کردن برگ چای باعث میشه خرد نشه و درنهایت بعد از خشک شدن، برگ های چای درشت داشته باشیم. دوباره چند ساعت باید بمونه تا تخمیر بشه. بعد از تخمیر، نوبت خشک کردنه که به چند روش انجام میشه:

  • روی حرارت گاز و با هم زدن مدام
  • در سینی فلزی و زیر آفتاب شدید
  • در دستگاه سنتی خشک کردن چای دستی

...


linkedin facebook instagram pinterest reddit twitter

گیلانیکا

هدف ما در گیلانیکا ایجاد یک بازار سراسری است که هر کسی بتواند آزادانه محصولات و خدمات مرتبط با حوزه کشاورزی را صرف نظر از مرزهای جغرافیایی، معرفی و معامله کند. ایجاد بستری آسان، در دسترس و قابل اعتماد برای همکاری فعالین زنجیره تامین محصولات کشاورزی
سایت فروش محصولات شمال گیلانی کا logo-samandehi

راه های ارتباطی

شماره تماس: 09115033667
Email: info@gilaneka.ir
Email: gilanekala@gmail.com
آدرس : رودسر-خیابان شهدا-پشت بازار محلی برنج فروشان
آدرس باغ گل:رودسر قاسم آباد علیا کوچه شالیزار منزل رمضانعلی رمضانی

codegilaneka



کلیه حقوق این سایت متعلق به سایت گیلانیکا می باشد